Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Ongeluk Op De N9 Drie Voertuigen Betrokken Twee Zwaargewonden


Ongeluk N9

Ongeluk op de N9: Drie voertuigen betrokken, twee zwaargewonden

Samenvatting

Een ernstig ongeval op de N9 heeft geleid tot drie gewonden, waarvan twee in kritieke toestand. Omstreeks 10:00 uur op dinsdagochtend botsten drie voertuigen op elkaar, waardoor de weg in beide richtingen werd afgesloten.

Voertuigen en gewonden

De drie betrokken voertuigen zijn een personenauto, een bestelbus en een vrachtwagen. De bestuurster van de personenauto en de passagier van de bestelbus liepen levensgevaarlijke verwondingen op en werden naar het ziekenhuis gevlogen. De bestuurder van de vrachtwagen raakte lichtgewond.

Oorzaak van het ongeval

De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht door de politie. Volgens ooggetuigen zou de personenauto op de verkeerde weghelft hebben gereden, waardoor de frontale botsing met de bestelbus ontstond. De vrachtwagen kwam vervolgens in botsing met de bestelbus.

Wegversperring en vertragingen

De N9 is na het ongeval in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de omliggende wegen. Er worden lange vertragingen verwacht, dus wees voorbereid op langere reistijden.

Hulpdiensten

Meerdere hulpdiensten, waaronder de politie, brandweer en ambulancedienst, zijn ter plaatse om hulp te verlenen. Het Rode Kruis biedt ook bijstand aan betrokkenen en ooggetuigen.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte oorzaak van het ongeval. Er wordt onder meer gekeken naar de rijgeschiedenis van de betrokken bestuurders en de technische staat van de voertuigen.

Steun voor slachtoffers en hun families

De gedachten van de gemeenschap zijn bij de slachtoffers van het ongeval en hun families. Er wordt opgeroepen tot bloeddonaties voor de zwaargewonden. Ook worden er crowdfundingacties opgezet om de getroffen families financieel te ondersteunen.

Updates

Voor de laatste updates over het ongeval en de verkeershinder kunt u de website of social media-accounts van de politie raadplegen.


Comments